3 Şubat 2014 Pazartesi

Anket doldurarak para kazanmak gerçek mi ?

İnternetten anket doldurarak para kazanma yöntemi doğru mu?
Anket Doldurarak Para Kazanma

Tüm dünyada  anket doldur para kazan işi oldukça popüler bir iş, fakat ülkemizde yurt dışındaki kadar para kazandırdığını söylemek pek doğru olmaz. Ülkemizde anket ihtiyacı olsa da ne yazık ki Türkiye’de anket şirketleri anket doldurma başına oldukça ufak miktarda ödeme yapıyor. Anket doldurarak Türkiye koşullarında aylık ortalama 30-70 lira arasında para kazanabilirsiniz.
sımdılerde anket para kazan işini ek iş olarak yapmak isteyenler aylık 70 lira gibi bir rakamdan memnun kalmayacağını düşünüyorum. İnternetten çalışarak para kazanmak isteyenlere tavsiye edebileceğim sektör online satış ortaklığı sistemidir. İnternet üzerinden kimse ile iletişim kurmadan platformlar aracılığı ile başkalarının ürünlerini satarak satış başına komisyon kazanırsınız.

Satış ortaklığı nedir?
Satış ortaklığı internet üzerinden  başkalarının ürünlerini satarak komisyon kazandıran bir sektördür. Satış ortaklığı yapmak için ürün sahipleri ile iletişim kurmanız gerekmez. Ürün sahibi olmanız gerekmez. Satış ortaklığı platformlarına ürün sahipleri ürünlerini ekler ve satış ortaklarına satış başına kazanacakları bir komisyon oranı belirler. Yani bu sistemler sayesinde ürün satıldığında ürün sahibinin ve satışı yapan satış ortağının kazandığı paralar platformun ödeme havuzunda birikir ve ödemelerinizi sistem ayda 2 kere olmak üzere 15 günlük periyotlarda banka hesabınıza yatırılır.
Satış ortaklığı sistemi nasıl işler?
Satış ortaklığı platformlarında yüzlerce ürüne satış ortağı olabilirsiniz. Her ürünün size özel bir satış ortaklığı linki mevcuttur. Örneğin; www.siteadresi.com/referans=kullaniciismi Bu şekilde her ürünün size özel bir referans linki mevcuttur. Bu link üzerinden yönlendireceğiniz müşterilerin alışveriş yapması halinde ürün sahibinin platformda belirlemiş olduğu komisyonu kazanırsınız.
Satış ortaklığı sistemi ile ayda kaç para kazanırım?
Satış ortaklığı Dünya genelinde son 10 yılın internetten en çok para kazandıran işi olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz. Fakat sizin ne kadar para kazanacağınızı tamamen sizin çalışma potansiyeliniz belirler. Bu işe giren kişilerden örnek verecek olursak,  haftada 1000 lira kazanan da var, ayda 1000 lira kazanan da var.

Satış ortaklığı sisteminin avantajları
Aslında bu işin avantajlarını saymakla bitmez. Ama yinede kısaca bahsetmekte fayda var.
- Kendi işinizin sahibi olursunuz.
- Evde ya da bir kafe de otururken bile bu işi yapabilirsiniz. Tek ihtiyacınız olan bir bilgisayar ve bir internet.
- Çalıştığınız kadar para kazanırsınız. Emeğinizin karşılığını kesinlikle alabileceğiniz bir sektör.
- Teknik bir bilgi sahibi olmanız gerekmez.
Satış ortaklığına nasıl başlarım?Satış ortaklığı ile internetten para kazanmak için bu işin bazı püf noktalarını bilmeniz gerekir. Örneğin;Hangi ürünü seçerek nerelerde hangi yollarla pazarlamanız gerektiğini bilmeniz gerekir. Bunun haricinde ücretsiz reklam yöntemleri web site kurulumu, sitenizi hedef kelimelerde ilk sayfaya getirme gibi işlemleri bilmeniz halinde çok daha fazla para kazanırsınız.

Bir borsa ürünü satmak için ücretli ya da ücretsiz bir web sitesi kurarak “borsada para kazanma” gibi kelimelerde üst sıralara getirerek o ürünü çok daha iyi pazarlar çok daha fazla para kazanırsınız. Konu hakkında tamamlayıcı bilgiye http://tinyurl.com/orkaplus adresinden ulaşabilirsiniz.
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder